Schedule Category

Video - 2017

Regular Video Programming

Events in this category for Anime Boston 2017:

Event Running Time Time/Locations
A Lull in the Sea 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:00 PM in Hynes-Video HD 311
Ai Yori Aoshi 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 AM in Hynes-Video 203
Amagi Brilliant Park 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 AM in Hynes-Video HD 311
Assassination Classroom 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 AM in Hynes-Video HD 210
BORUTO: NARUTO THE MOVIE 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 PM in Hynes-Video HD 210
Bleach 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:00 PM in Hynes-Video HD 311
Blue Exorcist Kyoto Saga 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Hynes-Video HD 210
BubbleGum Crisis 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 2:00 PM in Sheraton-Video Riverway
CARDCAPTOR SAKURA 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:00 PM in Hynes-Video 203
Death Note 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:00 AM in Hynes-Video HD 311
Dennō Coil 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:00 AM in Hynes-Video 203
Eureka Seven 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 PM in Hynes-Video HD 311
FATE/KALEID LINER PRISMA ILLYA 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:00 AM in Hynes-Video HD 311
FROM THE NEW WORLD 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 8:00 AM in Hynes-Video HD 210
Full Metal Panic! 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:00 PM in Hynes-Video HD 210
Fuuka 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:00 PM in Hynes-Video HD 311
GATCHAMAN CROWDS INSIGHT 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 PM in Hynes-Video 203
Haikyū!! 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 4:00 PM in Hynes-Video HD 210
Horus: Prince of the Sun 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 PM in Hynes-Video HD 210
Interviews With Monster Girls 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:00 PM in Hynes-Video 203
Irresponsible Captain Tylor TV Series 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:00 PM in Hynes-Video 203
JOJO'S BIZARRE ADVENTURE Season 3 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:00 PM in Hynes-Video HD 311
Jungle Emperor Leo 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 PM in Hynes-Video HD 210
K - Missing Kings 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:30 AM in Sheraton-Video Riverway
K-ON!: THE MOVIE 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 5:00 PM in Hynes-Video HD 311
Konosuba 2 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 PM in Hynes-Video 203
Kyousougiga 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 2:00 PM in Hynes-Video HD 210
LOG HORIZON 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 11:00 AM in Hynes-Video 203
Last Exile 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 AM in Hynes-Video 203
Lovely Complex 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 AM in Hynes-Video 203
Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 11:00 AM in Hynes-Video HD 311
MONTHLY GIRLS' NOZAKI-KUN 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 7:00 AM in Hynes-Video 203
Magic Knight Rayearth: 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Miss Kobayashi's Dragon Maid 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 PM in Hynes-Video HD 311
Mobile Suit Gundam Char's Counterattack 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 2:00 PM in Hynes-Video HD 210
Mobile Suit Gundam Movie Trilogy 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 11:30 AM in Sheraton-Video Riverway
Mobile Suit Zeta Gundam 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Video 203
Mongolian Chop Squad 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:00 PM in Hynes-Video HD 210
NO GAME, NO LIFE 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 PM in Hynes-Video 203
Night on the Galactic Railroad 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Noir 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 PM in Hynes-Video 203
ONE-PUNCH MAN 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:00 PM in Hynes-Video HD 210
Ouran High School Host Club 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 PM in Hynes-Video HD 311
Panda Go Panda 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 PM in Sheraton-Video Riverway
RANMA 1/2 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Revolutionary Girl Utena 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 PM in Hynes-Video 203
Romeo x Juliet 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 PM in Hynes-Video 203
Royal Space Force: The Wings of Honnêamise 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 4:00 PM in Sheraton-Video Riverway
SAILOR MOON 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 PM in Hynes-Video 203
Saga of Tanya the Evil 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:00 PM in Hynes-Video HD 210
Serial Experiments Lain 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 AM in Hynes-Video 203
Shakugan No Shana 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 AM in Hynes-Video 203
Shin Getter Robo vs Neo Getter Robo 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 2:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Space Dandy 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Video HD 311
Spice and Wolf 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 PM in Hynes-Video HD 210
TAMAKO MARKET 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 AM in Hynes-Video HD 311
THE GARDEN OF WORDS 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:00 AM in Hynes-Video HD 210
THE WORLD GOD ONLY KNOWS 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:00 AM in Hynes-Video 203
The Boy and the Beast 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 AM in Hynes-Video HD 311
The Everyday Tales of a Cat God 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:00 PM in Hynes-Video HD 210
The Girl Who Leapt Through Time 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 PM in Hynes-Video HD 210
The Rose Of Versailles 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Sheraton-Video Riverway
The Slayers 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:00 PM in Hynes-Video 203
Tokyo Magnitude 8.0 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:00 AM in Hynes-Video HD 210
Trigun 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 7:00 AM in Hynes-Video HD 311
Witch Hunter Robin 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:00 AM in Hynes-Video HD 210
Wolf Children 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:00 AM in Hynes-Video HD 210
Yakitate Japan 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 5:00 PM in Hynes-Video 203
elDLIVE 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 AM in Hynes-Video HD 311

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.