Schedule Category

18+ Fan Panel - 2017

Panels for 18+ attendees

Events in this category for Anime Boston 2017:

Event Running Time Time/Locations
A Beginner's Guide to Eff'd-Up Hentai 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 AM in Hynes-Panel A
All about that ecchi and fanservice, but were afraid to ask 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 302/304
Before Madoka: Deep Dark Magical Girl Moments 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:30 PM in Hynes-Panel 309
Beyond the Binary: The Subversion of Utena 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:30 PM in Sheraton-Panel The Fens
Everything you ever wanted to know about writing smut 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 PM in Hynes-Panel A
From Under The Bed: Retro Horror in Anime and Manga 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 PM in Hynes-Panel 306
Getting to Asia for next to nothing: An Intro to Travel Hacking 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Homosexuality in Japan PART 1 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:30 PM in Hynes-Panel 310
Homosexuality in Japan PART 2 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 306
Pulp Anime 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:30 PM in Hynes-Panel 309
Something Witty Entertainment 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel 302/304
Terrorism in Anime 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:30 PM in Sheraton-Panel The Fens
The Hentai AMV Extravaganza! 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 PM in Hynes-Panel C
Tokusatsu: After Dark 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 309
Visual Novel Dating Game: Which VN is Right for You!? 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel 309
WTFMANGA'S HENTAI REVIEW!!! 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel C
Welcome to the Velvet Room 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 PM in Hynes-Panel 306
What Did I Just Watch? - Urotsukidoji 2 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 PM in Hynes-Panel 310
When Hentai Goes Bad 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 AM in Hynes-Panel A
Who Cringed Last?! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 PM in Hynes-Panel 310
Wicked Anime Presents: Hardcore Anime! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 310

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.