Schedule Category

Fan Panel - 2010

Regular Panel Programming

Events in this category for Anime Boston 2010:

Event Running Time Time/Locations
*Waratte wa Ikeru? (Can we laugh?): Japanese Owarai comedy revisited! 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 3:00 PM in Hynes-Panel 309
3D Film Making 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 4:00 PM in Hynes-Panel 206
AMV 101 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 3:00 PM in Hynes-Panel 206
AMV Feedback 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 1:00 PM in Hynes-Panel 107
Advanced Photoshop: Comic Coloring 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 7:00 PM in Hynes-Panel 107
After Cowboy Bebop: The Works of Shinichiro Watanabe 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 5:30 PM in Hynes-Panel 306
Androgyny /Homosexuality in Japanese Culture 45 minutes Fri, 04/02/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 306
Anime Cash Cab 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 5:00 PM in Hynes-Panel 202
Anime Cons: The Big Picture 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
Anime Dancing 90 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Sheraton-Republic
Anime Music Videos 201: Dos, Don'ts, & Demonstrations 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 4:30 PM in Hynes-Panel 206
Anime Name that Tune! 120 minutes Sat, 04/03/2010 at 11:30 AM in Hynes-Panel 206
Anime in Academia 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 2:30 PM in Hynes-Panel 202
AnimeOnDVD.Com Panel 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Appreciating the Otaku Experience in Japan 30 minutes Sun, 04/04/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Asian Brushpainting 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:30 PM in Hynes-Workshop 313
Avatar: The Last Airbender and its place in Otaku culture 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 7:00 PM in Hynes-Panel 309
Axis Powers Hetalia: Your Vital Regions Are Ours, Now What? 120 minutes Fri, 04/02/2010 at 7:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Basic Wig Care and Styling 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 11:30 AM in Hynes-Workshop 313
Building Great Props at Home 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 6:30 PM in Hynes-Workshop 313
Cardboard Cosplay 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
Clothes Make the Manga - Fashion in Anime/Manga 45 minutes Sat, 04/03/2010 at 8:00 PM in Hynes-Panel 309
Con Survival 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 5:30 PM in Hynes-Panel 202
Convention Horror Stories 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 10:00 PM in Hynes-Panel 309
Cooking with Manga 50 minutes Sat, 04/03/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 202
Copyrights for Artists 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 107
Cosplay Court Case IV: The Wrath of the Voyage Home 120 minutes Sat, 04/03/2010 at 4:30 PM in Hynes-Panel A
Cosplay On a Dime 45 minutes Fri, 04/02/2010 at 3:00 PM in Hynes-Panel 309
Cosplay: The Inside Story (A Seam Finishes Workshop) 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 12:00 PM in Hynes-Workshop 313
Crossplay 101 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 3:00 PM in Hynes-Panel 107
Cyberpunk Realities in Anime and Manga 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 6:00 PM in Hynes-Panel 306
Fandubbing 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 309
Fanfiction: The Good, The Bad, and the Yaoi 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 107
Fighting Fists, Angry Soul: J-Punk 101 90 minutes Sun, 04/04/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 306
Finding Your Character Voice 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Forgetting Photoshop 90 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Workshop 313
From Antisocial Loser to Economic Hero: The History of Otakudom 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
From Ayumi Hamasaki to Zilch: A comprehensive guide to Jrock and Jpop 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 6:00 PM in Hynes-Panel 206
Future of the Fullmetal Fandom 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 1:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Genshiken: The Panel of Modern Visual Culture 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
Gintama! 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel A
Girls Love for Beginners 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 12:30 PM in Hynes-Workshop 313
God, Abraham and Shinji: Religion in Neon Genesis Evangelion 90 minutes Sun, 04/04/2010 at 12:30 PM in Hynes-Panel 306
Gone Connin: Anime Fandom on the Road 90 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
Historical Costuming for Cosplayers 1 minutes Fri, 04/02/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 309
How not to write Fiction, fan and otherwise 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 309
How to be a member of the Organization XIII 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 1:00 PM in Hynes-Panel 206
I am Tekken 50 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Identifying Bootlegs 30 minutes Fri, 04/02/2010 at 2:30 PM in Hynes-Panel 306
Impact of Evangelion 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 10:00 PM in Hynes-Panel 202
Impractical Japanese 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 11:30 AM in Hynes-Panel 202
Independent Video Games 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 8:00 PM in Hynes-Panel 107
Inside Manga: Character Design 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 7:00 PM in Hynes-Workshop 313
Inside Manga: Getting Published 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 11:30 AM in Hynes-Workshop 313
Inside Manga: The Creating Process 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 5:30 PM in Hynes-Workshop 313
Introduction to Anime Intro and Ending Themes 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Introduction to Johnny's Jimusho- Japan's Boy Band Factory 50 minutes Sun, 04/04/2010 at 1:00 PM in Hynes-Panel 309
J-Rock Through The Ages 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 306
Japan Survival 101 Returns! 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 206
Japanese Folklore: Kitsune, Oni, and Yuurei, Oh My! 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 6:30 PM in Hynes-Panel 306
Japanese Language Basics 110 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
Japanese Vinyl: Kaiju as Art 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 206
Jeopardy! Anime/Manga & Video Trivia Game 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
Katekyo Hitman Reborn 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 202
Kawaii Culture: Cuteness in Japan 30 minutes Fri, 04/02/2010 at 7:30 PM in Hynes-Panel 306
Life Drawing 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 11:00 AM in Hynes-Workshop 313
Lolita Fashion: Style for the Frilly Masses 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel A
MMO's Unite: World of Warcraft, Wrath Edition 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 206
Masquerade Feedback Panel 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 107
Modern Mythology: Anime and Video Games 120 minutes Sat, 04/03/2010 at 5:00 PM in Hynes-Panel 309
Old School Inking 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 9:30 PM in Hynes-Panel 107
On the Road for Anime Pilgrimages 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 6:00 PM in Hynes-Panel 107
Otaku TV 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 12:30 PM in Hynes-Panel 202
Pika Pika! Light Graffiti 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 11:00 PM in Hynes-Panel 202
Planning Your Manga 120 minutes Sat, 04/03/2010 at 4:00 PM in Hynes-Panel 107
Plushie Weapons Workshop 120 minutes Fri, 04/02/2010 at 3:30 PM in Hynes-Workshop 313
Sat, 04/03/2010 at 4:30 PM in Hynes-Workshop 313
Plushie Workshop 120 minutes Sat, 04/03/2010 at 2:30 PM in Hynes-Workshop 313
Fri, 04/02/2010 at 1:30 PM in Hynes-Workshop 313
RPG's and their Storylines 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 306
Rebuild of Evangelion: The Second Coming of the Eva Franchise 50 minutes Fri, 04/02/2010 at 1:00 PM in Hynes-Panel 309
Recent Trends in Anthropomorphization, Hetalia to Wikipe-tan 50 minutes Sat, 04/03/2010 at 8:00 PM in Hynes-Panel 202
Risembool Rangers 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 1:30 PM in Hynes-Panel 306
Sailor Moon Forever 120 minutes Fri, 04/02/2010 at 6:00 PM in Hynes-Panel 206
So You Want To Staff an Anime Con Version 4.Uh Oh 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 309
So You Want to Join a Guild? 101 Things to Know About Fairy Tale 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 6:00 PM in Hynes-Panel 202
So you Think you can Dance Anime?! 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 306
Soul Eater Fan Panel 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 12:00 PM in Hynes-Panel 202
Subtitles: What Lurks Beneath? 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
Surviving a Zombie Outbreak 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 7:00 PM in Hynes-Panel 202
Swordsmanship Around the World 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 1:30 PM in Hynes-Panel 306
The Art of Artist Alley Presentation 90 minutes Sat, 04/03/2010 at 2:00 PM in Hynes-Panel 202
The Best Anime You've Never Seen 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
The Chibi Project 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 11:00 PM in Hynes-Panel 202
The Family That Geeks Together Keeps Together 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
The Life And Times Of Akiyuki Shinbo 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 309
The Power of Duct Tape: Cosplay on a Budget 60 minutes Sun, 04/04/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
The Revolving Door Of Culture 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:30 PM in Hynes-Panel 107
The Swastika in Anime and You or: Why Cosplaying as a Nazi Is Not Cool 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 6:00 PM in Hynes-Panel 309
Totally Lame Anime (plus alpha) 120 minutes Fri, 04/02/2010 at 7:00 PM in Hynes-Panel A
Totally Subversive Toons 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 9:00 PM in Hynes-Panel 107
Touhou Project 120 minutes Sat, 04/03/2010 at 4:00 PM in Hynes-Panel 306
Uncle YO: Tour of the Cupcake 2010 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 8:00 PM in Hynes-Panel 202
Unusual Manga Genres 45 minutes Fri, 04/02/2010 at 4:00 PM in Hynes-Panel 107
Vile Spectre of Moe 90 minutes Fri, 04/02/2010 at 4:00 PM in Hynes-Panel 306
Who Wants to be a Millionaire? Anime Style! 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:00 AM in Hynes-Panel 309
Women of the Floating World: Geisha and Oiran 60 minutes Sat, 04/03/2010 at 11:00 AM in Hynes-Panel 306
World Building 101 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 10:00 AM in Hynes-Workshop 313
Year of the Skirts! Miniskirt Army 2010 60 minutes Fri, 04/02/2010 at 7:00 PM in Hynes-Panel 202

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.