Schedule Category

Fan Panel - 2011

Regular Panel Programming

Events in this category for Anime Boston 2011:

Event Running Time Time/Locations
"What is Super-Flat": Where Anime fits in Post-Modern Culture 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 6:00 PM in Hynes-Panel 206
10 Simple Tips for Beginner Cosplayers 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
A Gundam In A Skirt 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 5:30 PM in Hynes-Panel 306
A Pro's Guide to Fanfiction 90 minutes Sun, 04/24/2011 at 2:00 PM in Hynes-Panel 306
AMV 101 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 3:00 PM in Hynes-Panel 206
AMV Feedback 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 206
All Japanese All the Time: How to learn Japanese and have fun doing it 30 minutes Sat, 04/23/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
All The Mecha You'll Ever Need 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 1:30 PM in Hynes-Panel 206
An International Game of Telephone: The Japanese Culture Exchange 90 minutes Sun, 04/24/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 107
Anime (And Manga) You Haven't Seen, But Should 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 2:00 PM in Hynes-Panel 309
Anime Amazons 50 minutes Fri, 04/22/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 306
Anime Con Survival (AB Staff Edition) 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 107
Anime Cons: The Big Picture 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 6:00 PM in Hynes-Panel 202
Anime Fans Give Back to Japan 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 9:00 PM in Hynes-Panel 206
Anime Happiness 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 3:00 PM in Hynes-Panel 206
Anime Music Videos 201: Dos, Don'ts, & Demonstrations 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 4:30 PM in Hynes-Panel 206
Anime One-Night Stands 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 6:30 PM in Hynes-Panel 306
Anime Podcasting 101 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 202
Anime and Hollywood: The Good, The Bad, and The Why? 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 2:00 PM in Hynes-Panel 206
AnimeOnDVD.com/Mania.com Panel 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
Anzai Nobuyuki 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 9:00 PM in Hynes-Panel 306
Ask A Nation - A Hetalia Fanpanel 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 10:30 AM in Hynes-Panel 302/304
Bad Anime, Bad!! 120 minutes Sat, 04/23/2011 at 7:00 PM in Hynes-Panel A
Ball Jointed Dolls 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:30 PM in Hynes-Panel 309
Believe it! 45 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Big Eyes, Small Mouth 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 4:00 PM in Hynes-Panel 309
Castles, Forests and Bath Houses: The Worlds of Hayao Miyazaki 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 3:00 PM in Hynes-Panel A
Chu-Chu Died for Your Sins: Symbols and Themes in the Xeno Games 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 5:00 PM in Hynes-Panel 206
Con Horror Stories 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 9:00 PM in Hynes-Panel 107
Confessions of a Crazy Costume Lady 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 5:00 PM in Hynes-Panel 107
Convention Etiquette: How to Avoid Being "That Guy". 30 minutes Fri, 04/22/2011 at 6:00 PM in Hynes-Panel 206
Convention Feedback 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 5:15 PM in Hynes-Panel 206
Cosplay Acting 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 AM in Hynes-Workshop 313
Cosplay Comedian Joe 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Cosplay Court Case: For Your Execution 120 minutes Fri, 04/22/2011 at 5:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Cosplay Dating Game 120 minutes Sat, 04/23/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel A
Cosplay Propmaking: Holy Crap How'd They Make That!? 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 4:00 PM in Hynes-Panel 107
Cosplay Weight Loss 30 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:30 PM in Hynes-Panel 306
Cosplay on a Shoestring 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 2:30 PM in Hynes-Panel 309
Could Have Been Atrocious, Was Excellent: On Writing Fanfic 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 2:00 PM in Hynes-Workshop 313
Craziest Mecha Moments Season 2 120 minutes Fri, 04/22/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 302/304
Create your own anime parody dub: Tips from PineSalad Productions 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 9:00 PM in Hynes-Panel 202
Crossdressing for Girls 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 7:30 PM in Hynes-Panel 107
Crossplay 101 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:30 PM in Hynes-Workshop 313
Dead Like Us: Shinigami, Death Lore and Japanese Media 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 8:00 PM in Hynes-Panel 107
Deadly Gambles, Deadlier Noses: The Work of Fukumoto Nobuyuki 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 3:00 PM in Hynes-Panel 306
Deathnote as a Critique of Western Culture: A new perspective 30 minutes Sat, 04/23/2011 at 5:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Doujinshi Tips and Tricks 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 306
Experts of Fan Controversy 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 6:00 PM in Hynes-Panel 107
Fanthropologies: Participation in Anime Fandom 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 306
Final Fantasy 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Food! Meals and Manners 45 minutes Sun, 04/24/2011 at 2:30 PM in Hynes-Panel 107
From East to West: the Superheroes of Japan & America 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel A
Future of the Fullmetal Fandom: Is It Really Over!? 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 3:30 PM in Hynes-Panel 306
GLBT Manga & Anime 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 9:30 PM in Hynes-Panel 107
Get Off Of My Lawn! 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Hello Kitty Holyland: A Personal Journey 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
Hetalia: When One Facepalm Won't Do 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 2:00 PM in Hynes-Panel A
Historical Costuming for Cosplayers 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 7:30 PM in Hynes-Panel 306
Homosexuality & Androgyny in Japanese Culture 45 minutes Sun, 04/24/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel A
I <3 the 90's 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 8:30 PM in Hynes-Panel 306
Impractical Japanese 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 4:30 PM in Hynes-Panel 306
Inside Manga: The Creating Process 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 7:00 PM in Hynes-Workshop 313
Intellectual Property for Fans 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 6:30 PM in Hynes-Panel 206
It's a Rumic World 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 309
Japanese Folklore: Kitsune, Oni and Yuurei, Oh My! 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 3:00 PM in Hynes-Panel 202
Karate Fundamentals the barrier between real life and anime 45 minutes Sat, 04/23/2011 at 7:00 PM in Hynes-Panel 306
Katekyo Hitman Reborn 90 minutes Sun, 04/24/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 306
Kingdom Hearts or: How I Learned to Stop Hating Those Hairstyles 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 8:00 PM in Hynes-Panel A
Kuroshitsuji, Demons, Shinigamis, and Horror-OH MY! 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 309
Lolita Fashion: Style for the Frilly Masses! 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Manga for History Geeks 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 7:00 PM in Hynes-Panel 107
Masquerade Feedback Panel 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 206
Mecha Modeling 101 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 6:00 PM in Hynes-Panel 306
Metal Gear Science 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 107
Old School Inking 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 11:00 AM in Hynes-Workshop 313
One Piece Fan Panel 50 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
Pika Pika! Light Graffiti 120 minutes Fri, 04/22/2011 at 12:30 AM in Hynes-Panel 206
Planning Your Manga 120 minutes Sat, 04/23/2011 at 5:00 PM in Hynes-Panel 107
Pokemon! and Everything About it! 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Post-Con Depression: Coping skills and Techniques 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 206
RPG’s or: How I Learned to Love Final Fantasy VII again 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 202
Race Matters in Amestris: Multicultiuralism in Fullmetal Alchemist 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 8:00 PM in Hynes-Panel 306
Read a Book, Read a Book 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 306
Rebuild of Evangelion & Japan’s Lost Generation 50 minutes Sat, 04/23/2011 at 8:00 PM in Hynes-Panel 309
Resident Evil/Zombies or: How I Learnt to Aim for the Head 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:30 PM in Hynes-Panel 302/304
Risembool Rangers 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 2:00 PM in Hynes-Panel 107
Sasuke/Ninja Warrior and its legacy 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 6:00 PM in Hynes-Panel 309
Satoshi Kon RIP 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 302/304
So You Want To Staff a Anime Con, Version : Cake 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
Spirits, Wheel and Borrowed Gods: Religion in Japan 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 202
Steampunk in Anime 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Steven's Party Panel 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 9:00 PM in Hynes-Panel 202
Swordsmanship Around the World 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 3:00 PM in Hynes-Panel 309
Taking Kaiju Seriously 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Tengen Toppa Evangelion 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 7:00 PM in Hynes-Panel A
The Anime Club Survival Manual 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 107
The Chibi Project - LIVE! 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 10:00 PM in Hynes-Panel 206
The Dark Side of Pokémon 50 minutes Sat, 04/23/2011 at 5:00 PM in Hynes-Panel 306
The Duck-tape Cosplay Society Panel 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 107
The Family That Geeks Together, Keeps together 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
The Few, the Proud, the Miniskirt Army 90 minutes Sat, 04/23/2011 at 3:30 PM in Hynes-Panel 107
The Meiji Era: A Japanese Industrial Revolution 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 11:30 AM in Hynes-Panel 309
The One Piece Podcast 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel A
The Power of Duct Tape 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
The Sailor Moon Panel 120 minutes Fri, 04/22/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 206
The Tokyo "Nonexistant Youth" Bill and How It Affects You 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 12:00 PM in Hynes-Panel 309
The Visions of Akira Kurosawa 60 minutes Sun, 04/24/2011 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
The World Beneath the Subtitles 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 11:00 AM in Hynes-Panel 202
Totally Subversive Toons 90 minutes Fri, 04/22/2011 at 7:00 PM in Hynes-Panel 309
Touhou Project 120 minutes Fri, 04/22/2011 at 7:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Villains and Virgins: The Madonna-Heathen Complex in Anime 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 8:30 PM in Hynes-Panel 107
What is a Stand Alone Complex? 45 minutes Fri, 04/22/2011 at 2:30 PM in Hynes-Panel 306
Women of the Floating World: Geisha and Oiran 60 minutes Fri, 04/22/2011 at 12:30 PM in Hynes-Panel 202
Writing Unique Heroes & Memorable Villains 60 minutes Sat, 04/23/2011 at 1:00 PM in Hynes-Panel 107

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.