Schedule Category

Fan Panel - 2014

Regular Panel Programming

Events in this category for Anime Boston 2014:

Event Running Time Time/Locations
"Polygon Baby Gone: Modern RPGs or: Role Play... with a VENGEANCE! 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:00 PM in Hynes-Panel 302/304
20 Manga Recommendations for Grown Ups 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 5:00 PM in Hynes-Panel 202
A History of Kaijus with Doctors Geiszler and Gottlieb 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 6:30 PM in Hynes-Panel 306
A Panel Without Pants: Strike Witches the Re-Mix! 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 6:30 PM in Hynes-Panel 309
AMV Feedback 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 208
All the Mecha You'll Ever Need 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 12:00 PM in Hynes-Panel 208
An Introduction to Fan Fiction 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 12:00 PM in Hynes-Workshop 313
An Introduction to Kill la Kill 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:30 PM in Hynes-Panel C
Analyzing Anime 120 minutes Sun, 03/23/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 309
Anime after Toonami 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 1:00 PM in Hynes-Panel 306
Anime to watch with your Hunny Bunny 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:00 PM in Hynes-Panel 202
Attack on Panels! 50 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
Attend Cons Cheaply 101 30 minutes Fri, 03/21/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 309
Bad Anime, Bad!! 120 minutes Sat, 03/22/2014 at 7:30 PM in Hynes-Hall D
Be Forever Star Blazers 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 5:30 PM in Hynes-Panel 208
Bento Culture 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 6:30 PM in Hynes-Panel 107
Beyond Visual Kei: Japanese Heavy Metal 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:00 PM in Sheraton-Constitution
Bishonen: Princes vs Scoundrels 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 12:30 PM in Sheraton-Constitution
Bullyproofing for the cosplayer 55 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 309
Capcom's 30th Anniversary or: Why High Blood Pressure is Mega-Awesome! 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:30 AM in Hynes-Panel C
Character Design 101 80 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 107
Cheer Up, Emo Kid: Anime that Makes You Happy 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 5:00 PM in Hynes-Panel 309
Clannad: The Place Where Wishes Come True 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 10:30 AM in Hynes-Panel 206
Comedy AMV's 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 3:00 PM in Hynes-Panel 206
Con Horror Stories 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 8:30 PM in Hynes-Panel 309
Convention Feedback 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 4:00 PM in Hynes-Panel 208
Cosplay 101 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 6:30 PM in Hynes-Panel 208
Cosplay Doesn't Equal Consent 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 206
Cosplay Games Feedback 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
Cosplay Makeup for Beginners 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 PM in Hynes-Panel 107
Cosplay Photography: Bringing life to Fictional Worlds 45 minutes Fri, 03/21/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
Cosplay is Acting: Using Theatre Techniques to Level Up Your Cosplay 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
Cosplay makeup intermediate 90 minutes Sun, 03/23/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 306
Court Records: Ace Attorney 90 minutes Sun, 03/23/2014 at 12:30 PM in Hynes-Panel C
Craziest Mecha Moments 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 12:30 PM in Hynes-Panel 309
Creating Music for Animation, Film, Games and Other Media 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 7:30 PM in Hynes-Panel 206
Cybertron Banzai! 50 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Sheraton-Panel - Grand Ballroom
Designing Gijinkas 30 minutes Fri, 03/21/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 208
Did you know Ancient Samurai were firefighters? 45 minutes Fri, 03/21/2014 at 5:00 PM in Hynes-Panel 306
Douglas MacArthur 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 12:00 PM in Hynes-Panel 107
Evolution of "Ai"DOL 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:00 PM in Hynes-Panel C
Extreme Iron Editor 180 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 107
Fairy Tales in Anime 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 12:30 AM in Hynes-Panel 306
Feel like staffing cons? 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 208
Fight Like a Girl: How Magical Girls Weaponized Femininity 30 minutes Sat, 03/22/2014 at 7:00 PM in Hynes-Panel 208
Free! Iwatobi Swim Club Panel: We Mock what we Love 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Sheraton-Panel - Grand Ballroom
From East to West: the superheroes of America and Japan 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel 309
From Visual Kei to Mori Girl 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Sheraton-Panel - Grand Ballroom
G Gundam - The Panel: WTF Was That, Japan!? 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 7:00 PM in Hynes-Panel 309
Garzy's Wing: The Experience 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 309
Gender Identity in Anime 50 minutes Fri, 03/21/2014 at 5:30 PM in Hynes-Panel 107
Get off of My Lawn! 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:00 PM in Hynes-Panel 202
Gizmo gadgets and doodads 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 12:00 AM in Hynes-Panel 208
HENSHIN! Series: Sentai Color Theory 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:30 PM in Hynes-Panel 309
HENSHIN! Series: The Masked Hero, KAMEN RIDER 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 8:00 PM in Hynes-Panel C
HayULTIMATE MiyaSHOWDOWN 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 6:30 PM in Hynes-Panel 306
Henge! Foxes and Tanuki: The Transforming Animals of Japan 45 minutes Sat, 03/22/2014 at 4:00 PM in Hynes-Panel 309
Hetalia History Panel 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 8:00 PM in Sheraton-Panel - Grand Ballroom
High-Tech Cosplay 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel 208
History and Future of Miku Hatsune 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
History of Lupin III 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 12:00 PM in Hynes-Panel 202
History of Video Games From Magnavox to X-Box 75 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
How To Take Commissions 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Hynes-Workshop 313
How to Learn New Language & Culture Through Entertainment 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:30 PM in Hynes-Panel 107
Improbable One Piece Theories 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 2:00 PM in Sheraton-Constitution
International Music Artists in Anime 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 9:00 PM in Hynes-Panel 206
Introduction to the World of Anime Soundtracks 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:30 AM in Sheraton-Constitution
Is Marth In This Game? A Guide To Fire Emblem 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 8:00 PM in Hynes-Panel 306
It's all a Poke'spiracy 90 minutes Sun, 03/23/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 206
Japan, Ice Hockey, and the Asia League 30 minutes Fri, 03/21/2014 at 2:30 PM in Hynes-Panel 306
Japanese Confectionery Corner 2.22: You Can (Not) Resist 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Japanese Indie Rock: A brief history 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:00 PM in Hynes-Panel 208
Japanese Pro Wrestling 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 5:30 PM in Hynes-Panel 309
Japanese Subcultures 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 12:00 PM in Hynes-Panel 206
Japanese Tales of the Supernatural 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 12:00 AM in Hynes-Panel 309
JoJo's Bizarre Adventure!? And MANLY POSES!? 50 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:00 PM in Hynes-Panel 306
Journey To The Stars 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 306
Just A Gintama Panel 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:30 PM in Hynes-Panel A
Kaiju or: How I Learned to Stop Worrying and Cancel the Apocalypse 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 4:30 PM in Hynes-Panel 206
Kaiju without Apology 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 3:00 PM in Hynes-Panel 206
Kimono for Guys 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 11:30 AM in Hynes-Workshop 313
Last Regrets: Key Sounds Label Soundtracks 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel 107
Latin Latin Madoka More Latin 3: The Search for More Mami 50 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel C
Learn to Play: Weiss Schwarz! 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 3:30 PM in Hynes-Panel 309
Level Up Your Cosplay Skills 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 4:30 PM in Hynes-Panel 206
Live Action Adaptations That Don't Suck 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 3:30 PM in Hynes-Panel C
Lolita Fashion 101 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Make a Contract with Me and Become a Puella Magi! 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:00 AM in Hynes-Panel A
Mamas of Shoujo Manga 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 208
Mana-sama Mania: From Maice Mizer to Moi-meme-Moitie 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 12:00 AM in Hynes-Panel 202
Manime 55 minutes Sat, 03/22/2014 at 4:00 PM in Hynes-Panel 208
Moon Prism Poptarts R(eturns) 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 206
Music is Magic: The Power of Singing in Anime 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 11:30 AM in Sheraton-Panel - Grand Ballroom
Mythology in Anime 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 12:00 PM in Hynes-Panel 306
Old School RPGS or: Obey Your Thirst: Sprites 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 302/304
One & Done Anime 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 306
Onmyodo: Way of Yin and Yang 30 minutes Fri, 03/21/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 208
PV Power Hour: Japanese music video explosion! 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 1:00 AM in Hynes-Panel 206
Pachi Pachi Paradise 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 309
Persona 4: Pursuing My True Self 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 PM in Hynes-Panel A
Pika Pika! Light Graffiti 120 minutes Fri, 03/21/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 202
Pirikapiri lala! Mahou Shoujo Panel! 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 3:30 PM in Hynes-Panel 306
Postmodern Anime 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Workshop 313
Ready-to-Wear Fandom Fashion! 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel A
Ride of the Valkyries: A Guide to the mecha of Macross 50 minutes Sat, 03/22/2014 at 4:30 PM in Hynes-Panel 202
Sailor Moon – The Fandom 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 3:00 PM in Hynes-Panel A
Sailor Moon – The Merchandise 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 7:30 PM in Hynes-Panel 202
Sailor Moon – The Rebirth 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel A
Saving Your Mind and Money for Cosplay 50 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:30 PM in Hynes-Panel 208
Shipping Up To Boston! A Guide to Anime Boston for First-Timers 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 306
So Magic: The Most Influential Magical Girl Series 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 7:30 PM in Hynes-Panel 206
So You Think You Can Dance Anime 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 6:00 PM in Hynes-Panel 202
Swordsmanship Around the World 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 5:00 PM in Hynes-Panel C
The 36th Chamber: An Intro to Kung Fu Cinema 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 309
The Chibi Project LIVE! 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:30 PM in Hynes-Panel 302/304
The Fandom Post Panel 90 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
The Good, The Bad, and the Kaiju 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel 206
The Heart of When They Cry 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 107
The Madoka EU: The Stuff You Didn't Know That'll Break Your Soul 45 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Workshop 313
The New AMV 101 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 1:00 PM in Hynes-Panel 206
The One Piece Podcast Goes to Japan! 120 minutes Fri, 03/21/2014 at 4:00 PM in Hynes-Panel 302/304
The One Piece Podcast Panel 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 5:00 PM in Hynes-Panel 306
The Philosophy of Mushishi 30 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:30 PM in Hynes-Panel 107
The Pikachu Mythos: World Mythology Expressed Through Pokemon 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
The Quick and Dirty Guide to Intelectual Property 90 minutes Sun, 03/23/2014 at 12:00 PM in Hynes-Panel 107
The Random Gaki no Tsukai Hour 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 306
The Relaxing J-pop Oldies' Hour 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:00 AM in Hynes-Panel 302/304
Totally Subversive Toons 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:00 PM in Hynes-Panel 306
Touhou Project 120 minutes Sat, 03/22/2014 at 7:30 PM in Hynes-Panel A
Translating anime into traditional Art 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 7:00 PM in Hynes-Panel 107
Transnational Otaku: Anime, The Internet, and The World 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 306
Tricksters and Teachers 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 8:00 PM in Hynes-Panel 309
Tropes and Cliches in Anime 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:30 PM in Hynes-Panel C
Visual Novels for All Ages 30 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel A
Vocal- wha? Vocaloid. Behind the music. 120 minutes Fri, 03/21/2014 at 6:30 PM in Sheraton-Constitution
WTF AMV's 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel 206
What Exactly IS Walpurgis Night? 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:30 PM in Hynes-Hall D
What is Kantai? Your Guide to 'Shipping Ships and Saving the Seas 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 11:30 AM in Hynes-Panel 202
When Gundam Goes Bad 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 12:30 AM in Hynes-Panel C
When Moe Goes Bad 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 6:00 PM in Hynes-Panel 206
Who Wants to be a Millionaire? Anime Style! 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 10:30 AM in Hynes-Panel 202
Why We Love Pokemon 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 6:00 PM in Sheraton-Constitution
Women of the Legend of Zelda 60 minutes Fri, 03/21/2014 at 2:00 PM in Hynes-Panel 208
Words Unspoken: Studio Ghibli and subtle visual storytelling 50 minutes Sat, 03/22/2014 at 1:30 PM in Hynes-Panel 206
World War Gundam Style 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 202
World War Two in Anime 90 minutes Fri, 03/21/2014 at 9:00 PM in Sheraton-Constitution
Yokai: The Most Under-Appreciated Monsters in the World 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 9:00 PM in Hynes-Panel 202
Zelda or: How I Learned an entry's great "cap"acity has di"minish"ed 60 minutes Sat, 03/22/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 208
kocorono: A Guide to Japanese Indie/Alternative Music 60 minutes Sun, 03/23/2014 at 10:00 AM in Hynes-Panel 309

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.