Schedule Category

Fan Panel - 2017

Regular Panel Programming

Events in this category for Anime Boston 2017:

Event Running Time Time/Locations
Teachers in Manga: A Hazardous Occupation 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 2:00 PM in Hynes-Panel 309
(5 Years Of) Japanese Indie Music 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 5:30 PM in Hynes-Panel 309
100 Ghost Stories 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 PM in Hynes-Panel 206
3D Printing: Where do I start?! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 AM in Hynes-Panel 202
3D printing Props and Accessories 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
80s Anime Trailer Park 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 206
A MAGICAL TRIP TO WHERE ANIME ACTUALLY TAKES PLACE 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 PM in Hynes-Panel 310
A Visual History of Mecha 30 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:00 PM in Hynes-Panel 309
AKB48: Taking Position Zero 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:30 PM in Hynes-Panel 309
All the Mecha You'll Ever Need 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 309
Anime Cult Classics 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 207
Anime Hell 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel C
Anime Pass the ¥en Game Show! 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:30 AM in Hynes-Panel 310
Anime You May Have Missed III 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Anime and American Cinema 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 306
Anime and Con 101 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:30 PM in Hynes-Panel 206
Anime's Culinary World 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Anyone can cosplay! 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 306
Asian Cinema Is Pretty Cool 90 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
Bad Anime, Bad!! 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:00 PM in Hynes-Hall D
Baeblades 2.0: All About Touken Ranbu 90 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 306
Ball-Jointed Dolls 101 and 102 90 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Behind the Mic: Music Production for Anime and the Video Game Industry 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:00 AM in Hynes-Panel C
Bento 101 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Bento Culture 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Hynes-Workshop 208
Black Nerds Matter: The Intersection of Race and Otaku Culture 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 306
Blades, triggers and bows: Handling weapons in cosplay 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Hynes-Workshop 208
Bootlegged Merchandise: Who Allowed This Edition 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 PM in Hynes-Panel A
Bots and Babes Boogie Down 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:00 PM in Hynes-Panel 202
Boys’ Love, otome culture, and gender 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel 306
Break the World's Shell: Apocalypse and Anime 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 AM in Hynes-Panel 302/304
Chaoric Kiss Transgender Manga 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel 310
Character Construction 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel 207
Complex Motives: The Zero Escape Trilogy 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel 202
Console Wars!: Videogaming in the 90s 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:30 PM in Hynes-Panel 207
Convention Feedback 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 4:00 PM in Hynes-Panel 207
Cosplay 100 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 207
Cosplay 101 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 306
Cosplay Fitness for Life! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 AM in Hynes-Workshop 208
Cosplay Music Videos (CMVs) 101 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 AM in Hynes-Panel A
Cosplaying Confidence 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 PM in Hynes-Panel 206
Cosplaying with Thermoplastics 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel C
Crunch Time! : A Week Before Con 45 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 AM in Hynes-Panel 310
Current State-of-the-Art & Artificial Intelligence in Anime 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:00 PM in Hynes-Workshop 208
Defaming the Sacred!: Critiques on Popular Anime 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:00 PM in Hynes-Panel 206
Detective Conan: 21 Years of Film 75 minutes Fri, 03/31/2017 at 5:00 PM in Hynes-Panel 310
Diamonds in the Rough: Videogame Edition (side order of J-RPGs) 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 206
Elder Dubs of Anime 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Evangelion, Escaflowne, and Cowboy Bebop: Anime from the 90’s 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 11:30 AM in Sheraton-Panel Constitution 2
Even More Idol Activities! 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:30 PM in Hynes-Panel 206
Extreme Wig Styling - Defying Gravity 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 11:00 AM in Hynes-Panel 310
FIVE HANKIE ANIME – A CELEBRATION OF THE BEST ANIME 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 AM in Hynes-Panel 206
Fandom as Coping 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:30 PM in Hynes-Panel 202
Fate Universe: I Am the bone of My Panel… 120 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:30 PM in Hynes-Panel 310
Fight Like a Girl: The Importance & Impact of the Magical Girl Genre 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel 207
Foam and Plastics for Cosplay 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 PM in Hynes-Panel 206
Foamsmithing 101 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Frills and Bills: A Lolita Shopping Guide 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel 302/304
G Gundam - The Panel 2: Electric Boogaloo 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Gachasphere: The World Of Anime Mobile Gaming 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 202
Get off My Lawn! 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 PM in Hynes-Panel 202
Girl Power: Feminism and the Magical Girl Genre 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel 306
Gurren Lagann: Pierce the Heavens 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 309
Hacking the Gate: a Sciadv panel 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel 306
Hatoful Boyfriend: The Pigeon Dating Sim 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel A
Have You Seen This Anime? Reminisce & Recommend 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 PM in Hynes-Panel 207
Hinamizawa Syndrome: Time Travel and Trauma from Higurashi to Erased! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 PM in Hynes-Panel 310
History Of One Piece 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:30 PM in Hynes-Panel 306
History of Robot Anime 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 PM in Hynes-Panel 309
Honnouji Academics 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 306
How to Frankenstein a Pattern for Cosplay 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:00 PM in Hynes-Panel 310
How to Succeed in the Masquerade Without Really Trying 30 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
Intro to Josei 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 11:00 AM in Hynes-Panel 309
Iron Cosplay 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel 207
Is Marth In This Game? A Crash Course in Fire Emblem 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel 309
Japanese Hip-Hop 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel 310
Japanese Pro Wrestling: Indies & The Live Experience 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel 206
Japanese Tabletop RPG Shenanigains 90 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 206
Jeff and Casey Lee Williams: Creating Music for Animated Series 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:30 PM in Sheraton-Panel Grand
JoJo's Bizarre Adventure: An Aesthetic Experience 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 306
JoJo's Bizarre Adventure: DO YOU EVEN POSE!? 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel A
Jojo's Bizarre Panel 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 AM in Hynes-Panel C
Journey to the West: The Most Well-Known Legend You've Never Heard Of 30 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:30 AM in Hynes-Panel 202
Just Say It Already! 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 207
Kuroko No Balls, Balls, and more Balls 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 202
LGBT+ in Anime 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 AM in Sheraton-Panel Grand
Latin Latin Madoka More Latin VI: The Final Chapter 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:30 PM in Hynes-Panel 309
Let’s Go to ‘The World’: A Panel About the .Hack Games 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 4:30 PM in Hynes-Panel 207
Let's speak Japanese! 101 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 309
Literature As Anime 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 202
Macross Vs Robotech 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 2:00 PM in Hynes-Panel 306
Magical Girls from Around the World! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 2:00 PM in Hynes-Panel 202
Making Music with an NES and Gameboy 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:00 PM in Hynes-Panel 206
Mighty No. Circle 9: The Touhou Project Panel 120 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 310
Mo' Frills? No problems: A Plus Size Lolita Guide 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel C
Moon Pride: Sailor Moon 25 Years Strong 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:00 PM in Hynes-Panel 309
More Than Just Symphonia - All about the Tales Of series 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
My Waifu's Not Weird! 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:30 PM in Hynes-Panel C
Narrative Collapse - The 2nd Season 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 4:30 PM in Hynes-Panel 202
Nerdfit Game Theatre 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel 310
Once Upon a Time in Gold Crown Town: Delving into Princess Tutu 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 310
Only in Japan: Visual Kei 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:30 PM in Hynes-Panel 207
Otaku On A Budget 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 306
Pika Pika! Light Graffiti 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 PM in Hynes-Panel 306
Pokebiology 101 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:00 PM in Hynes-Panel A
Pretty Cure - More than just a pretty face 90 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel 207
Queering Anime 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Sci-fi Anime the Ground Wars 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel 202
Senpai Please Notice Me: Cosplay Edition! 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 2:00 PM in Hynes-Panel 206
So You Wanna Staff an Anime Con? 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 202
So You Want to Run a Cosplay Business? 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:30 PM in Hynes-Panel 206
So Your Anime Had a Baby 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 AM in Hynes-Panel 309
Tactical Surface Ahoge: A Guide to Muv-Luv. 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:30 PM in Hynes-Panel 310
Tales of Tales! 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel 302/304
Tankery 101: The weapons and world of Girls Und Panzer 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 4:30 PM in Hynes-Panel 306
Tengen Toppa Evangelion: Aim for the Top! 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 202
That's Gay! Anime and Manga for the LGBT Audience 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel A
The Art of the OP 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:30 PM in Hynes-Panel 202
The Boston Lolita Society Presents: Lolita 101 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:00 AM in Sheraton-Panel Constitution 1
The Dawn of the Era: A History of the Gundam Universe 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:00 PM in Hynes-Panel 309
The Evolution of OPs 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 207
The FF7 Remake, Miss Cloud, and Changing Culture 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel A
The History of Anime Opening/Closing Themes 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 PM in Hynes-Panel 207
The History of Final Fantasy 120 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 AM in Sheraton-Panel Constitution 2
The MOTHER/Earthbound Panel 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:30 PM in Hynes-Panel 202
The Mainstreaming of Yaoi 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:30 PM in Hynes-Panel C
The Random, Crazy, Unpredictable & Hilarious Gaki no Tsukai Hour 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 PM in Hynes-Panel 202
The Rise of Anno-Era Gainax 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
The Visual Appeal of Food in Anime and Japanese Culture 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel 306
The World of Professional AMVs 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 206
The Zelda Panel! : Antagonists 90 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel C
The Zelda Panel! : Mythology 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:30 AM in Hynes-Panel C
Thieves of Anime/Manga 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel 306
To the Moon and Back: A Crazy Journey Through the Sailor Moon Universe 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 207
Tokusatsu: Beyond Super Hero Time 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel 207
Tokusatsu: Super Hero Time 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 2:00 PM in Hynes-Panel 206
Totally Subversive Toons 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 11:00 PM in Hynes-Panel C
Touhou Project: The Myths and Legends 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:30 PM in Hynes-Panel 206
Traditional Japanese Games 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 9:30 AM in Hynes-Panel 309
Translating Anime into Traditional Art 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:00 AM in Hynes-Panel 309
Translating Japanese by using the internet for bakas 50 minutes Fri, 03/31/2017 at 6:00 PM in Hynes-Panel 202
Trickster Teachers 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 5:00 PM in Hynes-Panel 206
Visual Kei Today 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 207
Vocal Cosplay - Creating Character Voices 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel 207
Weaving a Story: Narrative Traps, Collapse, and Substitution in Anime 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:00 AM in Hynes-Panel 306
What is a Stand Alone Complex? Meme Theory for Otaku 45 minutes Sun, 04/02/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 207
When Gundam Goes Bad 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
When Moe Goes Bad 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Who Wants to be a Millionaire? Anime Style! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 9:30 AM in Hynes-Panel 302/304
Wig Dyeing 101 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 AM in Sheraton-Panel Constitution 1
Wish Upon a Mahou Shoujo 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel 202
World-Hopping: Alternate Realities in Contemporary Anime 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Hynes-Panel 206
Yurei, Yokai, & School Girls 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 10:30 PM in Hynes-Panel 207
Zoku Natsume’s Panel of Friends 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 2:00 PM in Hynes-Panel 309

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.