Schedule Category

Guest Panel - 2016

Panels starring our Guests of Honor

Events in this category for Anime Boston 2016:

Event Running Time Time/Locations
A Mighty Morphin Panel: Power Rangers- How It All Began 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 1:30 PM in Hynes-Panel C
ADRDirecting & Writing Anime in the US 60 minutes Sun, 03/27/2016 at 10:00 AM in Hynes-Panel C
Adventures In Voice Acting Studio: Mini Workshop 90 minutes Sat, 03/26/2016 at 7:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Anime Ruined My Life 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 12:00 PM in Hynes-Panel C
Eric Vale Is Not Himself 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 7:30 PM in Hynes-Panel C
I'm Gonna Voice in Your Face 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 6:30 PM in Hynes-Panel C
Inside the Adventures in Voice Acting Studio: Carrie Keranen 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 4:00 PM in Sheraton-Panel Grand
Inside the Adventures in Voice Acting Studio: Patrick Seitz 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 11:00 AM in Sheraton-Panel Grand
Inside the Adventures in Voice Acting Studio: Todd Haberkorn 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 3:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Meet ALI Project 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 6:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet Carrie Keranen 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 12:00 PM in Hynes-Panel C
Meet Erica Lindbeck 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 12:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet Kyohei Ishiguro and Yukiko Aikei 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 11:00 AM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet Masao Maruyama 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 1:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Meet Max Mittelman 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 2:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet Monica Rial 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 3:00 PM in Hynes-Panel C
Meet Patrick Seitz 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 3:30 PM in Hynes-Panel C
Meet Todd Haberkorn 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 4:30 PM in Hynes-Panel C
Meet Tony Oliver 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 5:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet nano.RIPE 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 2:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Pay It Forward Player One 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 4:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
The Advantures of Naru-chan: Shino Kakinuma 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 4:00 PM in Hynes-Panel 208
The IOEA and the evolution of global otakuism 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 4:30 PM in Hynes-Panel 208
The Many Voices of Toshio Furukawa 60 minutes Fri, 03/25/2016 at 1:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
The Voices of Dragonball Z 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 6:00 PM in Hynes-Panel C
Voice Actor Round Table 60 minutes Sun, 03/27/2016 at 1:00 PM in Sheraton-Panel Grand
“It Gets Better – Anime Con Edition” 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 4:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
“Swim Trunks, and Ravers, and Bears - Oh My!!" - (An hour with Greg Ayres) 60 minutes Sat, 03/26/2016 at 1:30 PM in Hynes-Panel C

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.