Schedule Category

Guest Panel - 2017

Panels starring our Guests of Honor

Events in this category for Anime Boston 2017:

Event Running Time Time/Locations
“Pay It Forward Player One" - Giving Back to Fandom 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:30 AM in Hynes-Panel C
“Swim Trunks, and Ravers, and Bears - Oh My!!" - (An hour with Greg Ayres) 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 5:00 PM in Hynes-Panel C
500 Episodes with Lex Lang 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
ACCA: 13-Territory Inspection Dept. Screening and Q&A with Director Shingo Natsume 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Hynes-Panel C
An Hour with Director Shingo Natsume 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
An Hour with Producer Masahiko Minami 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 2:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Brina Palencia Singin' About Stuff 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Character Creation with Lisa Ortiz 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 10:30 AM in Sheraton-Panel Constitution 2
Classic Anime: They Don't Make It Like They Used To 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 6:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Don't Mess With Texas: Kyle Jones and Bryson Baugus 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 12:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Everything you ever wanted to know about Voice Acting 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Sheraton-Panel Grand
From Chopper to Ciel: An Hour With Brina Palencia 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:30 AM in Hynes-Panel C
From Fairy Tail to Persona Five: An Hour With Cherami Leigh 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel C
It Gets Better – Anime Con Edition 90 minutes Fri, 03/31/2017 at 1:00 PM in Hynes-Panel A
It's Morphin Time: An Hour With Johnny Yong Bosch 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:00 PM in Sheraton-Panel Grand
Lisa Ortiz Explains it All 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 4:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet Producer Wakana Okamura 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 11:30 AM in Sheraton-Panel Constitution 1
Meet The Hero Next Door: Toru Furuya 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 3:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Naokatsu Tsuda's Not So Bizarre Adventures 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 4:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1
Osamu Tezuka and Shigeru Mizuki: The Late, Great Pioneers of Modern Manga and Anime 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:30 PM in Hynes-Panel A
Patrick Seitz Q&A 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 5:00 PM in Hynes-Panel C
Puffy AmiYumi Take Over the World! 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 2:00 PM in Sheraton-Panel Grand
Queen of Cartoons: Sandy Fox 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 3:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
Shocking and Awesome: Meet Robbie Daymond 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 8:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Studio Ghibli: The Art, The Magic, The Reality 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 12:30 PM in Sheraton-Panel Constitution 2
The Girl From The Motor City Madhouse: Michelle Ruff 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 7:30 PM in Hynes-Panel A
The Magic Behind the Mic - ADR Scriptwriting and Direction 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 10:30 AM in Sheraton-Panel Constitution 1
The Strongest Man in Anime: Christopher R. Sabat 60 minutes Fri, 03/31/2017 at 8:30 PM in Hynes-Panel A
Voice Actors Round Table 60 minutes Sun, 04/02/2017 at 1:00 PM in Hynes-Auditorium
We Are All OKAMOTO'S 60 minutes Sat, 04/01/2017 at 1:00 PM in Sheraton-Panel Constitution 1

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.