Schedule Category

Event - 2012

Main Events of Anime Boston

Events in this category for Anime Boston 2012:

Event Running Time Time/Locations
10 Years of Anime Boston AMV Submissions 150 minutes Sun, 04/08/2012 at 11:00 AM in Hynes-Hall D
AMV Contest 180 minutes Sat, 04/07/2012 at 10:00 AM in Hynes-Hall D
Fri, 04/06/2012 at 8:30 PM in Hynes-Hall D
Charity Auction 180 minutes Sun, 04/08/2012 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Closing Ceremonies 60 minutes Sun, 04/08/2012 at 3:00 PM in Hynes-Hall D
Cosplay Chess 120 minutes Sun, 04/08/2012 at 11:00 AM in Hynes-Auditorium
Cosplay Dating Game 120 minutes Sat, 04/07/2012 at 12:00 PM in Sheraton-Constitution
Cosplay Death Match 120 minutes Fri, 04/06/2012 at 1:00 PM in Hynes-Hall D
Cosplay Family Feud 60 minutes Sat, 04/07/2012 at 4:00 PM in Hynes-Panel 208
Crunchyroll Presents: Another 120 minutes Fri, 04/06/2012 at 2:00 PM in Hynes-Video 312 HD
Crunchyroll Presents: Natsume Yujin-cho Shi 120 minutes Sun, 04/08/2012 at 11:00 AM in Hynes-Video 312 HD
Crunchyroll Presents: Nisemonogatari 120 minutes Sat, 04/07/2012 at 3:00 PM in Hynes-Video 210 HD
Dramatic Readings With Guests 90 minutes Fri, 04/06/2012 at 3:30 PM in Hynes-Auditorium
Informal Dance 240 minutes Fri, 04/06/2012 at 10:00 PM in Sheraton-Republic
Fri, 04/06/2012 at 10:00 PM in Sheraton-Grand/Liberty
Sat, 04/07/2012 at 10:00 PM in Sheraton-Grand/Liberty
Sat, 04/07/2012 at 10:00 PM in Sheraton-Republic
Kanako Ito Concert 60 minutes Fri, 04/06/2012 at 7:00 PM in Hynes-Auditorium
Kanno's Jazz Bar: a 21+ event 240 minutes Sat, 04/07/2012 at 5:00 PM in Sheraton-Republic
Masquerade 180 minutes Sat, 04/07/2012 at 7:00 PM in Hynes-Auditorium
Mock Combat for Cosplay - Intermediate Session 120 minutes Sat, 04/07/2012 at 1:00 PM in Sheraton-Republic
Mock Combat for Cosplay - Introductory Session 120 minutes Fri, 04/06/2012 at 12:30 PM in Sheraton-Republic
Mock Cosplay has been moved to Republic 120 minutes Sat, 04/07/2012 at 1:00 PM in Sheraton-Grand/Liberty
Momoi Concert 60 minutes Fri, 04/06/2012 at 8:00 PM in Hynes-Auditorium
Opening Ceremonies 60 minutes Fri, 04/06/2012 at 10:30 AM in Hynes-Auditorium
Phoenix Ball 180 minutes Fri, 04/06/2012 at 6:00 PM in Sheraton-Grand/Liberty
Seating 1 minutes Fri, 04/06/2012 at 6:15 PM in Hynes-Auditorium
Fri, 04/06/2012 at 3:00 PM in Hynes-Auditorium
Sixh Fashion Show 45 minutes Sat, 04/07/2012 at 3:30 PM in Hynes-Hall D
Swap Meet 90 minutes Sat, 04/07/2012 at 8:30 PM in Hynes-Workshop 313
Fri, 04/06/2012 at 8:30 PM in Hynes-Workshop 313
Tour with Con Chairwoman 45 minutes Fri, 04/06/2012 at 5:15 PM in Sheraton-Jefferson
Sat, 04/07/2012 at 5:15 PM in Sheraton-Jefferson

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.